Често Поставувани Прашања

Промена на лозинка
Постапката за промена на лозинка започнува со страната за Студентски сервиси. Потоа се одбира линкот „Заборавена лозинка“. Отворете билет


 Последно обновен Tue, Feb 24 2015 08:44

Ве молиме почекајте!

Ве молиме почекајте... ќе потрае неколку секунди!